31615606628 hallo@fchoreca.nl
Selecteer een pagina

Vraag een gratis inspectie aan!

Het reinigen van de vetkanalen

Het reinigen van de vetkanalen wordt door de horecaondernemer meestal niet bestempeld als ‘het leukste onderdeel van de onderneming’ om je mee bezig te houden.

Zeker in deze bizarre tijd is het niet hetgeen waar u het liefst aan wil denken maar het is toch ontzettend belangrijk en juist nu het moment om dit goed geregeld te hebben.

Door het koken en bakken hoopt vet zich namelijk op in de afzuigkanalen wat kan leiden tot levensgevaarlijke situaties zoals brand! Slechte hygiëne in de keuken en de afzuigkanalen is een gevaar voor uzelf en voor de gasten. Daarnaast wilt u natuurlijk niet dat uw directe omgeving, zoals buren en voorbijgangers, last ondervinden van de gevaarlijke ophoping van vet in úw afzuigkanaal en de vieze onhygiënische afzuiglucht afkomstig uit úw keuken!

Om dat te voorkomen is het laten reinigen (volgens de HACCP-richtlijnen van de NVWA) en onderhouden van de ‘vette’ afzuigkanalen zeer belangrijk en essentieel voor een veilig en gezond binnenklimaat én om schimmels, virussen schadelijke bacteriën en interne branden te voorkomen!

FC Horeca kan een GRATIS inspectie ter waarde van €150 voor u laten uitvoeren! Wij komen graag bij u langs om in kaart te brengen in hoeverre reinigen van de vetkanalen nodig is d.m.v. inspectierapport en reinigingsplan..

Na de eventuele reiniging van de vetkanalen ontvangt u een certificaat waarmee u de verzekeraar weer gerust kan stellen. Wat wilt u nog meer?!

Vul onderstaand formulier in om u direct aan te melden voor een gratis inspectie!

Wie weet staan wij dan binnenkort bij u op de stoep om u te helpen alles op orde te krijgen!