TIJD VOOR ONDERHOUD EN REINIGING!

november 13th, 2020|0 Reacties

Door het sluiten van de horeca vanwege COVID-19 zijn de meeste horecakeukens gesloten. De één probeert de zaak toch nog draaiende te houden door middel van bezorgdiensten, de ander heeft besloten volledig dicht te [...]

Heb jij al je risico’s inzichtelijk?!

september 1st, 2020|0 Reacties

Een actuele RI&E is een wettelijke verplichting. Toch blijkt dat niet alle horecaondernemers de RI&E goed op orde hebben! Hoge kosten en onwetendheid zijn de meest genoemde redenen hiervoor.  Natuurlijk snappen we bij FC [...]

Brand in je horecazaak?

juli 15th, 2020|0 Reacties

De 7 meest voorkomende brandoorzaken Brand komt relatief vaak voor in de horeca. En als er brand ontstaat in een bar of restaurant lopen de kosten vaak al snel hoog op. In het ergste geval [...]

HOOP voor de horeca!

juli 15th, 2020|0 Reacties

De wereld staat op zijn kop! De horeca wordt hard geraakt door de corona-crisis. Horecaondernemers zetten alle zeilen bij om de zaak draaiende te houden met de maatregelen die van kracht zijn. Kosten lopen [...]

Zieke medewerkers?

juli 15th, 2020|0 Reacties

Medewerkers die ziek worden door hun werk is echt niet meer van deze tijd… Je weet als geen ander wat er speelt in je horecabedrijf. En je hebt ongetwijfeld ook zicht op welke gezondheids- en [...]